Hur ser en drömbostad ut?

Intervjuade en person som jobbar med byggnader hur den personens drömbostad bör se ut och här ser ni svaren

Det är hur mina drömbostäder ska se ut och för att slippa ta lån till dessa bostäder så kan man alltid spara ihop en slant och investera i affärer för att se pengarna växa. Bästa sättet att spara pengar är nog först och främst att man jämför elavtal så att man inte behöver kosta på sig en dyr faktura, det vill säga faktura. När man har sparat in på el kan man kolla upp hur en dröm byggnad eller drömbostad bör se ut.

Hur kan du få dina pengar att växa 6 steg förutom att spara in på elen så klart!

1) Investera i en rik man om du är en parasit som inte klarar dig själv. Spela inte rik för att få en rik kille. För då kanske du drar till dig samma skrot och korn som dig själv.
2) Investera i fastigheter som jag kommer att göra inom kort efter att ha diskuterat detta närmare med ett gäng som vill att jag ska börja. De har kurser i Stockholm och jag försöker få dem att starta upp kurser i Uppsala på halvtid. Att sitta en hel dag kan bli jobbigt så jag önskar att få en halvtid.
3) Bli duktig i spelet så att du kan vinna över andra personer, men spela då inte tönt spelet Pokemon. Jag spelade det en hel sommar, skämdes över det och gjorde allt för att dölja för min omgivning att jag spelade.
4) Uppfinn något som du kan sälja i större utsträckning.

5) På RiverBelle har du deras blogg där du kan lära dig mycket om allspel. Jag själv är ju också bloggare och brukar följa massor av andra bloggar förutom att jag jobbar inom hus och byggnader. Jag följer även många instagram och då är mina områden främst slott, trädgårdar, djur, kaniner, katt, hund, matlagning, bakverk och massor av gräddiga bakelser. Jag är helt beroende av just dessa ämnen som jag nämner ovan.

Vad har du för favoriter när det gäller instagram? Jag har även massor av följare över 7000 och jag vet att många instagrammare också tjänar pengar på sin instagram. Än så länge så vet jag inte ens hur jag går till väga för att tjäna pengar på instagram. Finns företag som har försökt att hjälpa mig utan resultat. Blir något för krångligt så ger jag lätt upp sådan är jag. Tyvärr så är jag för bekväm för att hålla på med krångel och klotter. Det som är lätt och också rätt enligt min filosofi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *