På med jaktkläder och ut i naturen

Jag ska dela med mig av mina högsta drömmar eller hur jag vill att mitt liv ser ut inom ca 7 år.

Jag önskar att jag ska vara ägare till ett hotell med ca 81 rum dvs 9 x 9 då just siffran 9 är mitt lyckotal. Alla gånger jag har varit som lyckligast i mitt liv har jag börjat eller slutat med en 9:a. 1989 var jag ett lyckligt barn samt åren 1999 -2000 var jag  superlycklig och drömmer fortfarande om den tiden. Lyssnar på låtar som tar mig tillbaka till den tiden.

Dessutom vill jag även ha snygga jaktkläder och vara ute i naturen mer och kanske ordna luftgevär som jag ska lära mig att använda ute i naturen.

Jag själv ska bo i en stor svit på detta hotell och äta frukost, lunch och middag på hotellet. Samt så ska jag ha en kock som endast lagar LCHF mat till mig och mina gäster. Till detta hotell skulle jag välja snygga möbler från Design. Jag skulle låta alla mina familjemedlemmar få ett varsitt rum varje gång de kom på besök.

Det skulle vara så bekvämt att bjuda in gäster både som ska sova över eller som bara ska komma över på middag. Frukostmöten skulle bli perfekt, då är frukosten färdig när mina gäster anländer. Detta är exakt vad jag skulle vilja ha inom några år och ska få det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *