Vatten källa till allt liv

Krilloljan och trodde aldrig att det skulle vara så gott. Jag fick en smak av himmelriket när jag provade denna produkt.

Du ska ha rent vatten och nyttiga vitaminer för att överleva. Vatten är källa till allt liv på jorden, även växterna. Utan vatten och bi så existerar inget levande på jorden, sägs det och det kan stämma väldigt väl. Så ett påsfilter är nödvändigt för att få rent vatten.

För att orka jobba så mycket så använder jag mig av krilloljan. Krilloljan egenskaper bättre än omega 3

Bara av att öppna burken kände jag lukten av pudrad vanilj som att komma in i ett bageri. Hur kan något lukta så gott så fort du öppnar burken? Så fort jag öppnar denna krillburk hamnar jag i en sagovärld där jag föreställer mig att man kan plocka godis på träd. För tänk er hur det skulle se ut om du kunde plocka mat i trädet som man gör i filmen Oz en fantastisk värld.

I filmen om Dorothy Gale så plockar hon sin frukost och med sig har hon en talande höna. Mitt i allt plockar hon en frukost med kycklingmacka och då blir hönan väldigt upprörd.

Detta skulle ske om jag plockade upp krillolja som luktar pudrad vanilj inför en talande tårta som smakar vanilj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *