Kost och träning

sponsrad

Det är viktigt att tänka på sin hälsa.

 

Det är viktigt att tänka på sin hälsa. Nu under tiden det har varit pandemi ännu fler hjälp tror jag att det är ännu fler som har börjat tänka på sin hälsa mer. Mat, träning och vitaminer. Hur mycket ska man ändra på?

När det gäller maten finns det många olika skolor och ännu fler hjälpmedel för att äta rätt. Jag tror att de flesta av oss ändå vet hur man ska äta, det gäller bara att hålla det också. Man måste få till ett sätt att äta rätt som man kan göra resten av sitt liv. Visst går det att ändra sin kost ett tag för att gå ner i vikt, men det håller inte i längden och är kanske inte alltid bra för kroppen.

Ta bort godis och andra onyttigheter. Laga mat från grunden och ät mycket grönsaker. Minska på vin och dricka vatten istället för läsk. Så svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Gärna ekologiskt och närodlat såklart!

Rörelse är alltid bra! Träning är viktigt, men vardagsmotionen är ännu viktigare. Kanske brukar du ta bilen till jobbet? Ställ då bilen en bit bort så att du får en promenad. Om du inte redan har det, köp en stegräknare! Forskarna säger att man ska gå 10000 steg per dag, försök att hålla det!

Vitaminer och mineraler. Många tycker att man inte ska behöva äta tillskott, men det behöver vi faktiskt! Förr innehöll vår mat mer näring och vitaminer än den gör idag, därför bör vi tillsätta vitaminer till vår kropp för att den ska fungera.

Ett trendigt kosttillskott är CBD olja, den har många bra egenskaper! Har du ont eller brukar få huvudvärk så är den oljan ett perfekt tillskott för dig. Den hjälper även till mot ångest och andra krämpor.

CBD olja utvinns ur hampaplantan. Den innehåller inte THC, det ämnet som ger ruset, och är därför helt laglig att använda och varken farlig eller beroendeframkallande. När du köper CBD olja, se då till att du köper från en seriös sida och att de är auktoriserade återförsäljare av produkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *