Gör din flytt så smidig som möjligt

Det är super jobbigt att behöva planera ett flytt samtidigt så känner man att man föds på nytt.

 

Det bästa med att flytta är att man verkligen rensar och slänger precis allt man inte behöver. När man väl tex ska rensa i sin garderob kan man hitta byxor som är ca 22 år gamla som man aldrig har använt förutom första året då man köpte dem. Då har man säkert hängt upp byxorna i en galge och högst upp på byxorna har det samlats damm på den rand så lutar sig mot galgen.

En sådan byxa ska man verkligen slänga för har man inte använt den på 22 år så är risken otroligt liten att man använder den igen. Man ska verkligen rensa för man ska aldrig samla på sig mer än nödvändigt. Rensar man inte tror man att man har massor av kläder vilket visar sig att man faktiskt inte har om ärligheten ska fram.

Flytthjälp Stockholm kan hjälpa dig att flytta när du väl har rensat och slängt det du inte behöver. Varför flytta på varor du sen ändå ska slänga? Börja alltid med att rensa innan du flyttar för då har du mindre varor att flytta på och din flytt blir enklare och billigare. Samt så kommer du känna att du är född på nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *