Se på deras Fiskbil idag, Ishavet

För tre år sedan var deras webbutik bara en liten verksamhet. De sålde några få produkter, en del fiskprodukter och skaldjur med och skickade dem till kunderna redan då.


I dag är det ett blomstrande företag med hundratals produkter, alla olika fiskar och massor med hummer, räkor, rom och andra godheter och en armé av nöjda kunder.

Ishavet tillskriver sin framgång några nyckelfaktorer. För det första erbjuder de högkvalitativa skaldjur och fiskar som kunderna älskar. För det andra har de byggt upp en stark relation med sina leverantörer, så att de alltid kan få de bästa priserna på de produkter som säljs. Och för det tredje finns där ett exceptionellt team av anställda som arbetar hårt för att se till att kunderna är nöjda, ständigt.

Vi är glada över denna nätbutiks framgångar och ser med spänning fram emot framtiden. Det är en otrolig resa och kundernas god respons har varit guld värt allt det.

De kommer att fortsätta att erbjuda fantastiska produkter till fantastiska priser, och de kommer alltid att arbeta hårt för att se till att alla kunder är nöjda.

Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *