Förnya livet är alltid spännande

Att resa mycket som musiker är alltid trevligt, man träffar massor av folk och får nya erfarenheter.

Man blir också som en turist då man får se nya ställen hela tiden. Man lär sig så länge man lever heter det. Det fantastiska med musiken är att alla människor har olika smak. Tex så finns det en kvinna som endast gillar all musik som spelas på piano. Varje gång hon ser en piano så säger hon alltid samma sak om att piano är den vackraste musik som finns.

Om man spelar musik ofta i en stad kan det också vara lättare att flytta dit. Det är inte alltid man hittar bostad direkt och då får man kanske planera lite innan man flyttar. Du kan tex lägga dina varor i ett förråd Stockholm som en enkel lösning tills vidare. Sedan får du vänta lite tills du har hittat en lägenhet eller varför inte bo inneboende hos någon och betala hyra tills du får ett eget att rå om.

 

Hur du än gör, glöm inte att skriva upp allt du har i förrådet. För risken när man packar sina varor är att man glömmer vad man hade och kanske går och köper nytt. Detta händer en kvinna som till slut hade huset fullt av massa loppis varor då hon ofta besöker loppisar under den tiden. Hon besöker fortfarande loppis då det är en stor passion och nöje för hennes del. Inte nog med det sedan övertalar hon alla andra i sin krets att följa med på olika second hand butiker och får dem också att vilja köpa hem massa saker de senare inte kommer att ha användning för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *