Spela musik runt en pool

sponsrad

Som musiker så spelar man musik på olika fester och även på scen. Det händer att man spelar ensam och även i grupp. Detta med musik är en passion för de som är uppväxta med olika typer av musik. Tex så lär man sig tidigt under barndomen vilket instrument man har fallenhet för.

Vissa människor spelar till exempel piano redan från barndomen. De tar kanske pianolektioner redan när de är barn och sedan blir de otroligt duktiga när de blir stora. Man förknippar alltid piano med en stor salong eller slott där publiken är mycket finkläddad. Varje instrument har sin typ av beundran och folk.

Sedan när all musik blandas blir det en orkester. Har man till exempel en swimmingpool så kan man lägga på en bräda på den, det vill säga bygga och sedan lägga upp ett instrument och spela på. Då är hela publiken utanför själva poolen. De som vill använda instrument måste simma i poolen för att nå instrumentet. Sedan får de också stå i poolen för att spela fiol . Lite svårt kanske att förstå hur detta ska gå till men i fantasin är allt möjligt. Bara man inte blöter ned sina instrument så fungerar allt precis såsom man önskar det.

vill du också börja spela ett instrument?

Det kan du göra för det finns massor av kurser du kan gå för att lära dig spela musik av olika slag. Det finns ingen ålder för att börja lära sig spela instrument. Det finns heller ingen ålder för att lära sig att simma. Ska du ha en pool från Poolgiganten då ska du verkligen lära dig att simma. För är du ensam hemma och ska bada räcker det inte med att bara kliva in för du ska också kunna simma. Du ska heller aldrig simma när du är för mätt för då kan du känna sig tung. Ät en lätt måltid och vänta 30 minuter innan du får för dig att simma längder.

Vill du lära dig att simma?

Det finns massor av kurser att gå om du vill lära dig att simma. Vissa lär sig redan när de är 10 år gamla då det är obligatoriskt att lära sig simma vid 10 års ålder i de svenska skolorna. Om du är vuxen och inte kan simma är det verkligen dax att lära sig simma och gå en sådan kurs. De flesta vuxna människorna kan faktiskt simma så det är verkligen en bra kunskap vare sig du är ung eller gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *